Aktuális - Részletek

Karácsonyi fotózások az egész családnak! - December 18-19-20.

Nem csak a legkisebbeket, a nagyobb testvéreket és titeket, felnőtteket is váruk ünnepi minifotózásainkra. Most ünnepi áron az egész családnak! Nagyjából 1 óra alatt elkészítjük a képeiteket, melyeket MÉG AZNAP, RETUSÁLVA megkaptok CD-n és kinyomtatva is!


Családi hangulatban, gyerekfotózásban tapasztalt csapattal


Mivel egy óra alatt végzünk is, és fotósaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekfotózásban, így a legkisebbek és a legdacosabbak türelme sem fogy majd el. A kellékeknek és a kötetlen, családias hangulatnak köszönhetően az egész fotózás egy nagy móka az egész családnak.


Akár karácsonyi dekoráció nélkül, klasszikus stílusban


Nekünk a Karácsony a kedvenc ünnepünk, de ha te nem vagy híve az ünnepi dekorációnak, az sem gond! Szívesen készítünk elegáns, klasszikus, télapósapkáktól mentes képeket is rólatok.


Képek csak a gyerekekről, vagy akár az egész családról


Ha ti szülők egyáltalán nem szeretnétek fotózkodni, az sem akadály! Tesós fotók vagy önálló baba és gyerekfotók készítését is vállaljuk!


Közös válogatás és kész képek szinte azonnal


Az elkészült képek közül együtt fogjuk kiválogatni a 10 kedvenc képeteket, melyeket még aznap megkaptok retusálva CD-n, eredeti felbontásban. A legjobb 10 képet ki is nyomtatjuk nektek 10x15-ös méretben. A CD-n lévő képekből pedig könnyen készíthettek további fényképes ajándékokat a nagyszülőknek, rokonoknak.


Ajándékba is adható! Tökéletes meglepetés a családnak és barátoknak!


AZ ÜNNEPI FOTÓZÁS ÁRA
MINDÖSSZE 18.000 FT CSALÁDONKÉNT


Az ár magába foglalja:

  • 1 órás stúdiófotózás belvárosi stúdiónkban 1 család részére
  • kávé, tea, kakaó, sütemények a fotózás idejére
  • karácsonyi és mikulás kellékek korlátlan használata
  • közös válogatás
  • 10 kép retusálása
  • 10 kép 1db CD-re írva
  • 10 db helyszínen nyomtatott papírkép 10x15 cm méretben

Időpontok December 18-19-20.-án!


FOGLALD LE MIELŐBB A MEGMARADT IDŐPONTOK VALAMELYIKÉT!


Hívj minket telefonon, vagy küldj üzenetet és fotós kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot. Vagy ha kitöltöd az üzenetküldő adatlapot a lenti linken, és mi hamarosan visszahívunk!


Telefon: +36 70 664 49 88
Email: info@babyboxphoto.hu


WEBÁRUHÁZ


Az ajánlat más akcióval nem összevonható. A kedvezményes karácsonyi fotózásra az 5000 Ft-os és a kedvezményeket biztosító BabyBox kuponok nem beválhatóak.