Aktuális - Hírek

Szolgáltatás indítás Szentesen

A BabyBox kórházi babafotózás 2015. októberében elindult a szentesi Dr. Bugyi István Kórházban is...


BabyBox babafotózás már Győrben is!Babybox Kórházi Partnerprogram már Szegeden is!

Május 17.-én a szegedi SZTE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán is megnyílt az online BabyBox babagaléria, és mostantól minden ott született kisbabát és boldog anyukát az ingyenes fotózás mellett még egy ajándékkártyával is megajándékozunk.

A legaranyosabb képeket a babagalériában IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

A kórházi fotózásról pedig ITT OLVASHATTOK részletesebben.Megújul a BabyBox! Elegánsabb dizájn, új termékek érkeznek hamarosan

Nagy munka folyik most nálunk, gőzerővel dolgozik a kreatív csapat és a fejlesztők. Hamarosan még szebb, jobb minőségű, exkluzívabb csomagolást kapnak termékeink. Az anyukák tanácsait is megfogadva még szebb lesz az ajándékkártya is, és még gyönyörűbb lesz minden termékünk, amibe babafotó kerül. Sőt! Babafotósaink segítségével újfajta csomagokat állítottunk össze Nektek, és kedvezményes ajánlatokkal készülünk a stúdiófotózásokkal kapcsolatban is. Aggódni azonban nem kell, az áraink és a minőség továbbra is a BabyBox-tól megszokott marad. 

Mi már nagyon izgulunk, hogy megmutathassuk Nektek a végeredményt itt az oldalon, és a szülészeteken is!


Hamarosan még két új BabyBox kórház lesz Budapesten!

Így már országszerte 24 kórházban találkozhattok velünk!

A BabyBox Kórházi Partnerprogramjának a keretén belül hamarosan elindul a szolgáltatás a budapesti Szent Margit Kórház és Szent Imre Egyetemi Oktatókórház szülészetén. A két nagy, budapesti kórházban június folyamán indul el a fotózás, onnantól kezdve pedig minden nap felkerülnek a legaranyosabb képek a babagalériába. A szolgáltatás indulásáról itt is beszámolunk.

Kíváncsi vagy, hogy az általad választott kórházban van-e BabyBox babafotózás?

A partnerkórházaink listáját IDE KATTINTVA találod.


Az első babafotók a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházból!

Június 07.-én elindult a szolgáltatás a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban. Mostantól minden ott született kisbabát és anyukát ingyenes babafotózással lepünk meg. A kicsiről készült legjobb kép a babagalériába kerül, a legszebb arcképet pedig már másnap, ajándékkártyaként adjuk át a szülőknek. 

A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház babagalériáját ITT TALÁLOD. Nézd meg Te is, milyen aranyos képek készülnek a kisbabákról!

A fotózáson készült fotókból fotósainknál természetesen további képek rendelhetőek és utánrendelés leadására is van lehetőség. Termékeinkről IDE KATTINTVA olvashattok, vagy kérdezzétek bátran babafotósotokat a részletekről.Megújult a BabyBox

Mától még szebb, megújult designnal készült, és még jobb minőségű termékek közül válogathatnak az anyukák a BabyBox Partnerkórházakban és a webáruházban. Babafotósaink a mai naptól már az új, szebb dobozokkal indultak fotózni. A letisztultabb design sokkal babásabb és elegánsabb, finom mintáinak köszönhetően minden babaszobába illik, és az egész családnak szép emlék marad évek múlva is.


Sokat készültünk, hogy meglephessünk Titeket ezzel, reméljük az új design és az új csomagok nektek is annyira fognak tetszeni, mint nekünk.

Nézegessétek új termékeinket a HONLAPON, vagy böngészgessetek a WEBÁRUHÁZBAN.
Ha kérdésetek van az új termékekkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretnétek belől, keressétek bátran babafotósainkat.  A BabyBox Partnerprogramban résztvevő kórházakat IDE KATTINTVA találod.


Megújult ajándékkártya - ajándék kép minden BabyBox babának

A BabyBox Partnerkórházakban minden anyuka ingyenes babafotózást kap ajándékba, és egy ajándék képet, melyet most egy még szebb és praktikusabb képkeretben adunk át.

A kórházak és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy kisbabát első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. A zárójelentés mellé adjuk emlékbe ezt, a kisbaba fotójával és első legfontosabb személyes adataival ellátott képet, mely mostantól már képkeretként is használható. 

A képkeret hátulján lévő kis füleket kihajtva a kártya képkeretté változik, és nem csak a babaszobában mutat jól, hanem később összecsukva emlékbe is megőrizhető.

A szolgáltatásról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.


Elkezdődött a babafotózás a Dunántúl legnagyobb kórházában - Székesfehérváron is!

Szeptember közepétől a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészetén is megkezdődött a babafotózás. Mostantól Székesfehérváron, minden az osztályon született kisbaba a BabyBox és a kórház együttműködésének hála egy aranyos ajándék fotóval térhet haza. Az ajándék kép a kisbaba legaranyosabb, retusált képével készül el, és egy szép képkeretben kerül átadásra. A szolgáltatás további részleteiről IDE KATTINTVA olvashattok többet, rendelhető termékeinket pedig WEBÁRUHÁZUNKBAN nézethetitek meg. De ne feledjetek el érdeklődni a kórházban a  fotósotoknál a kedvezményes, kórházi árakról!


Már Szekszárdon is találkozhatunk!Megújult, szebb és praktikusabb lett a babagaléria!

Minden Partnerkórházunk galériája az új, szebb külsőt kapott, és ezzel egy időben könnyebben kezelhetővé vált a képküldés is. A BabyBox szolgáltatása továbbra is ingyenes, minden, partnerkórházunkban született kisbabát lefotózunk, és megajándékozzuk egy ajándék képpel. Illetve minden nap 19 óráig felkerülnek a babagalériákba is az aznap fotózott kisbabák legjobban sikerült képei. Ezeket a család, a barátok és az ismerősök is megnézhetik. Ráadásul a kicsi képére kattintva az megnézhető nagyobb méretben, illetve a fotót tartalmazó link egy aranyos kísérőlevéllel együtt egyszerre több címzettnek is díjmentesen elküldhető.

A BabyBox Partnerkórházak listáját IDE KATTINTVA találod.
A babagalériákat pedig ITT gyűjtöttük össze nektek.